lørdag 27. februar 2010

Ett lite jubileum!:)


Dette finnes ikke interiørrelatert, men vil skrive litt allikevel jeg:)

I dag blir min fine gullgutt 3 år
Å bursdagen feirer han på treningssamling, passer han helt yppelig:)
Er han ikke nydelig?



I dag "feirer" også øyensykdommen min 3 år, 27 februar 2007 fikk jeg dommen, at jeg hadde fått en rimelig alvorlig og aggresiv øyesykdom, som har ført meg gjennom flere operasjoner, en periode som ca helt blind(klarte kun å skimte om det var lys på eller ikke) utbytting av noen deler osv.
Men akkurat i disse tider så går ting ganske så bra, å det er utrolig deilig:)
Til tider har jeg vært mye redd å lurt på hva dette vil føre med seg, å det å ikke være "normal"(hva nå en normal er da,hehe!)
Men jeg har nok en ekstremt flink øyenlege, å selv om det er jobben deres å "fikse" pasientene, er jeg evig takknemlig!
Så rart å tenke på at for 3 år siden var jeg å pappa(merker jeg blogger en del om pappa for tiden, men med en mann som reiser ganske mye, å pappa jente som jeg er, så må han jo nevnes) på sykehuset å fikk min første laserbehandling, og "tøffe dom", samtidig som mamma var hjemme å tok i mot valper:)

I helga går det i hund,hund og hund! Så lite interiørting som skjer her, det som er bra ,er at det er lite tid til å rote ut, å det dufter enda herlig durance!

I kveld er det ut å spise med hundegjengen,blir nok veldig kos:)

Ha en strålende lørdag!

torsdag 25. februar 2010

Tomt...

Ja det er hva man kan kalle stua mi for tiden...
Solgte vår gamle sofa for en uke siden, så skulle vi få Ektorpen i morgen.
Men IKEA,den gang ei... Nå kommer den ikke før i uke 10! UKE 10! Er jo to uker til... Blir kriging om stolen kan jeg tenke meg...
Jada, dumhet å la sofaen gå før vi får den nye, men mannen har vært bortreist i 11 dager, kom hjem i dag, å vi skulle få ny sofa i morgen, så var j egentlig ikke noe problem.
Men så feil kan man ta.
Så stua mi er tom...
Her ser dere forresten mine gedigne svære vindu, som er en av hovedgrunnene til at jeg føler at jeg vil flytte, man får liksom ikke helt rette stemninga.
Dessuten er det pyton når sola steiker.
Men så er det fantastisk fint da til tider, kjempefin utsikt!:)


I dag kom altså mannen hjem, etter 10 dager! Har savna han veldig,så godt å ha han hjemme igjen:) Tenkte kose oss litt, så jeg har vaska og styrt hele dagen i dag, så det dufter durance i hele huset, rene sengklær,pussa vinduer osv:) Så deilig å få det gjort!

Mannen kom hjem til lasagne, en god salat,rundstykker og vin/pepsi max:)
Bildet av bordet ble altså bare halvdekt bord, men bedre en ingenting,hehe!
Etter "så" mange år sammen, altså i overkant av 5 år, så er det godt å føle savnet.
Følelsen av savn er noe jeg har "lært" meg å leve med. Ikke bare etter mannen,men noe jeg å mannen har prøvd veldig lenge, som ikke kommer så lett.
En annen type savn, men allikevel høyst tilstede.

Har fått sånn smådilla på rosa jeg, så nå er det kommet lyserosa lys i noen lysestaker, kjøpt noen gammelrosa puter til sofaen som forhåpentligvis kommer en vakker dag:)Så har jeg kjøpt meg ny kurv å legge blader i, ble litt kjedelig å ha den rett på gulvet, så måtte fikse opp noe, litt midlertidig til jeg kanskje kommer på noe annet, men det funker i allefall nå!
En gammel,sjarmerende stol gjør faktisk utrolig mye har jeg funnet ut, så en får bli som den er, får ikke samme effekten av å male den:)


I helga er det Bergensbesøk, i hovedsak treningssamling med hundene, men også litt kos vil jeg tro:) Skal ut å spise lørdag i allefall. Ikke så ofte man sees, så gleder meg veldig til det:)


post signature

mandag 22. februar 2010

TVkveld...

....Og kosekveld:)
Min gode,snille pappa kom hit i dag med mamma sin hjemmelaga,nydelige pølsegryte sånn at jeg skulle slippe å lage meg middag! Han hadde også med seg en oljeovn, så nå er det ENDELIG godt å varmt her. Vi har bare vannbåren varme, å når det da er rundt om -20 grader ute, så holder det ikke.
Har hatt 17 grader inne, å med feber føles det enormt kaldt!

Men med litt Eple og Kanel te,Bolig pluss og godt plassert i godstolen med OL på TV så klarer man seg godt altså:)

Må også benytte anledningen til å skryte av mitt lille gullhjerte
Min minste guddatter, en nydelig skatt!:)
Lurer på hvordan ett "mammahjerte" fungerer når man kan bli så utrolig glad i guddattra si:)
Er kjempestolt!
Dårlig mobilbilde fra fredag, men spiller ingen rolle,motivet er nydelig uansett!




post signature

Mange planer ,men lite gjort gitt...






Først av alt,håper dere har hatt en fin helg:)
Hadde jo store planer om å få ommøblert gangen i 2 etg og få fiksa der, akkurat nå står en svær malm kommode der, som jeg da har solgt, for å sette opp den Hemnes "kista" jeg har.
Men kommoden er enda ikke henta, så er ikke stress sånn sett.
Fikk en del smerter i rygg å nede i magen i helga, å i går tok det seg godt opp, å endte på legevakta etterhvert, å det viste seg å være nyrebekkenbetennelse, så ikke rart det var himla vondt.

Fredagen var jeg som sagt på shopping, å det resulterte i mange nye klær,hehe! Var jo nesten som å være på ferie, for det er jo bare da jeg pleier å gå "amok" i butikkene.

Her er da det som ble med meg hjem etter fredagens bytur:)

Måtte nesten ha litt nytt stæsj også:)

Min store "lidenskap" ved siden av interiør er uten tvil sko å vesker. Har ekstremt mange par sko og matchende vesker til det meste! Nå har jeg kommet meg helt fra julaften å hit uten å kjøpe hverken vesker eller sko, siden jeg fikk 2 par sko i julegave å 2 vesker.
Men kunne ikke motstå disse, de ropte liksom på meg, så hadde ikke samvittighet til å la de stakkars skoene bli igjen!





Senere i dag, om jeg gidder komme meg ut av senga, så skal jeg ta bilde av stua å le
gge ut her, for er så tragisk her for tiden, uten sofa! Gleder meg enormt til ektorpen melder sin ankomst. Håper den ikke er forsinka, for mannen kommer hjem på torsdagskvelden,sofaen er venta torsdag/fredag. Kan bli en del krangling om stolen i såfall.


Må bare vise frem den søte blomsterpotta, er vist en ny serie som en av interiørbutikkene her i byen har fått inn, ser for meg at det kan bli noen flere ting fra den serien i fremtiden.

post signature

fredag 19. februar 2010

God helg:)


Tenkte jeg måtte legge ut litt flere bilder av mitt siste kupp, fordi jeg er så veldig fornøyd med det:)
Gangen ble så utrolig mye finere og innbydende syntes jeg:) Er deilig når man blir fornøyd med det man gjør, for man er vel selv den sin største kritiker:)


Sånn ser da "gangen" ut akkurat i dag:)



Hadde seriøse planer og og vaske i dag, å få det strøken til helga, er jo nesten blitt gøy å vaske når det lukter deilig lavendel av Durance vaskemiddelet.
Men er så stusselig her uten sofa, så føler ikke det hjelper særlig med den vaskinga.
Så blir heller pizza hos en venninne i kveld.
Vi har noen strålende dager i nord for tiden, veldig kaldt, i dette øyeblikk viser termostaten -18 grader her. Men sol og ett nydelig lys gjør dagene fine.



I dag har jeg vært en liten tur i byen, å friska opp min egen garderobe mange hakk,føles utrolig deilig:) Tenker jeg må vise bilder fra shoppingen i morgen.
Veldig gøy å handle klær, men utrolig merkelig å komme hjem uten en eneste interiørting,for er jo det pengene som oftest går til.
Er ikke så ofte jeg er inne i selve sentrum, kjøpesentrene rundt om har jo mye av samme utvalget.
Men byturen i dag endte opp med at jeg oppdaget en ny interiørbutikk, den er neppe veldig ny i Tromsø, men ny for meg.
Var helt utrolig mye fint der, drømte meg langt bort ,men blir vel med drømmen,veldig stive priser.
Ting som jeg har sett på nett som er identisk, hadde dobbel pris i denne butikken da.
Men blir nok noen turer dit å se i allefall:)

Må vel hoppe i dusjen og etterhvert komme meg til venninna mi, håper dere får en strålende kveld:)



post signature

torsdag 18. februar 2010

Erstatningen


Tenkte å vise frem bilde av erstatningen min,for den stakkars lykta mi som mannen hadde ett uhell med, å endte i tusen knas. Ble egentlig veldig fornøyd, særlig når den får stå på mitt nye favoritt møbel!:)

Det ble altså denne saken her, ikke engang i nærheten av den jeg hadde, men passa veldig godt der den ble plassert da:)


Lyserosa lys gjorde seg i den der, aldri vært noen sånn rosaelsker egentlig, men nå er det blitt litt søtt egentlig..

Gangen har fått seg en facelift, her er før bildet:


Å her kommer etterbildet, et "konsoll" bord jeg har ønska meg lenge:)




Så idag har dagen vært prega av gamle møbler ut, nytt møbel inn, så kommer nysofaen i slutten av neste uke, litt stusselig uten sofa da, å føler nesten at jeg har litt kalde føtter, men blir sikkert veldig bra når ektorpen kommer:)
Inntil videre må jeg klare meg med ektorpstolen, så får håpe man ikke får mye besøk,hehe:)

post signature

mandag 15. februar 2010

Mandag,herlige mandag!



for det har det jo egentlig vært:)

Vært å spist lunsj med en god venninne på vår "stamkafè", å som vanlig falt valget på den nydelige kyllingsalaten de har der.

Siden formen enda ikke er helt på plass, ble det en rolig tur på ett par butikker på kjøpesenteret der kafeen ligger, men kom hjem med en ny lykt, en liten blomsterkrukke med en rosa ildtopp i:)



Mannen var i tillegg så snill at han hengte opp hylla jeg kjøpte for en good stund siden, så da fikk nyinnkjøpene plass der:) Den som venter på noe godt,venter ikke forgjeves må være mannens motto tror jeg, for han er i allefall overbevist om at det funker hver eneste gang. Jeg er ikke videre kjent for å være veldig tålmodig, men hylla kom opp til slutt da:) Bilderammen på bildet var opprinnelig i messing, men syntes den var så fin,så ga den en runde med chrome spraylakk. Blitt veldig fan av spraylakk, er jo faktisk helt genialt:)

Nærbilde av nyinnkjøpene, må nesten vise de frem,syntes de var riktig så søte:)

En annen ting jeg har vært på jakt etter, er en liten tavle, til koselige beskjeder og diverste, at jeg i tillegg syntes det er riktig så dekorativt hjalp ikke på, så måtte finne en måte å få tak i en sånn på. Kunne jo såklart bestilt på en nettbutikk siden jeg ikke fant det i byen her, men prøvde meg på å ta en gammel vanlig treramme, ga den noen strøk med Antikk Hvit maling,så malte jeg glasset i tavlemaling kjøpt på biltema,så ble det brukbart:) Blir nok bruke rulle nestegang jeg skal tavlemale noe, men grei måte å gjøre det på:)


Min lille tallerkenhylle er også kommet på veggen, er ikke helt sikker på hva jeg skal fylle den med sånn egentlig enda, så er i utprøvningsfasen, men finner sikkert ut etterhvert vil jeg tro:)

I morgen er det lang dag på sykehuset, så blir vel lite blogging da.

Onsdag kommer det noen å ser på den sofaen vi skal selge, siden Ektorpen ankommer om 13 dager, jippi:)


Forresten så har jeg fått erstattningen for mannen sitt knuseuhell, skal vise dere den i neste innlegg:)


post signature

fredag 12. februar 2010

Flaksen slo til:)



Jeg er ikke videre kjent for å ha så mye flaks,men nå slo det jammen jeg til, å på en kjempe bra måte.

Men onsdag var mitt kjære søskenbarn på besøk en tur(dama han som har bestilt fra IKEA) å vi snakket om hvor dumt det var at man ikke kunne sette mer på bestillingen, når den ikke var sendt enda. Han fant ut han skulle ringe engang til, kunne jo ha noe å si hvem man traff på, skal sies at hun ikke var videre blid hun jeg snakket med.

Noen minutter etterpå var Ektorpen min med på bestillinga, jeg fikk bestalt med engang, så jeg blir lykkelig eier av en Ektorpsofa i slutten av Februar,hurra!:)



Pakke i posten har jeg også fått denne uka,fra min gode venninne i Tønsberg:) Så i helga skal huset vaskes i Durance,ENDELIG!:)
Klipene for å henge bilder og diverse skal henges på ei hylle jeg skal male i helga,bilder kommer etterhvert.

Knottene i pakken kom på denne:)




I dag kom også tallerkenhylla mi fra Carolines butikk, den er ikke veldig stor, noe som passer meg perfekt, fordi det var ikke særlig mye plass heller, der jeg hadde tenkt å ha den, så ble posititvt overraska egentlig, jeg er jo ett brød på å lese mål,hehe:)




Fikk også en "overraskelse" med fra butikken, som inneholdt en nydelig såpe, så koselig:)
Anbefaler Carolines Butikk på det varmeste:)


Mannen hadde også ett sløvt uhell i går, som resulterte i at mine kjempefine "lykt" jeg fikk til jul nå er tusen knas! Ble faktisk kjempelei meg, for den var jeg redd for! Typiske er jo at de ikke hadde flere igjen heller:(



Skal snart ut å kjøpe maling for å få malt skatollet jeg endelig har fått i hus, er småusikker på om fargen skal bli lys antikk, eller eggehvit, får se når vi kommer dit:)
I kveld blir det bakt potet å forhåpentligvis litt maling, selv om jeg mistenker at jeg mister mannen mye til TV fremover,hehe:)
Håper dere får en riktig fin fredagskveld:)



post signature



tirsdag 9. februar 2010

En liten skatt..



dag har jeg hatt besøk av min gode venninne,og hennes nydelige datter Isabella på 3 uker:)
Så herlig med litt babykos, å ho er jo bare utrolig vakker:) Helt utrolig hvor mange følelser man kjenner på når man sitter med en så liten og komplett nydelig baby i armene:)
Håper vi en dag får en egen sånn.


Må bare vise en supersøt boks de har fått inn på KID, falt pladask for den:)





Innholdet var heller ikke til å forakte:) Syntes de var kjempesøte.




Så nå gleder jeg meg bare til å bli i form til å dra ut på litt shopping, syntes jeg fortjener det,hehe! Man må alltid ha en unnskyldning.
De har fått plassen i vitrineskapdet, for å "pynte" litt opp der, så står på en hekla runding der, gjorde seg egentlig bra der.

I dag kom også stoltrekkene i posten, så skal prøve å stryke de i kveld, å få de på plass, tror det blir veldig fint.
Har i tillegg fått noen blomster før helga å i uka så langt, så deilig å friske opp hjemme med friske blomster.


Får jo faktisk mer energi av at solen er tilbake å noen blomster i hjemmet.
Til helga håper jeg at formen tillater maling, det klør i fingrene!
Har også noen ommøbleringsplaner, leiligheta vi bor i er dum sånn sett, ikke mange mulighetene egentlig, men nå har jeg en ide, må bare få malt det som må males først:)




post signature

mandag 8. februar 2010

Skulle ønske jeg bodde lengre sør!


I allefall når man trenger noe på IKEA!
Jeg og mannen ble omsider enige om Ektorp sofa, ringte i dag IKEA for å høre om de kunne sette sofaen på samme bestilling som dama til søskenbarnet mitt hadde sendt.
Først var det ikke noe problem,for ho kunne ikke se at innbetalingen var kommet inn til Ikea enda,HURRA!
Men sååå, joda der var den vist, nei da kan jeg ikke gjøre noe... Skjønner at det kanskje er vanskelig, å vet jo ikke hvordan systemet til Ikea fungerer, så skal ikke si noe på det, men så frustrerende allikevel når de ikke har sendt varene enda.
Skylder ikke på Ikea altså,skulle bare ønske vi hadde en "svipptur". Eller hadde fått vist om å bestilt før, sukk...
Vi har 8 timers kjøring til Ikea, å ikke tror jeg vi får en sofa inn en bil heller, må vel ha henger,noe mannen ikke er særlig ivrig på å dra avgårde med på vinterstid, som jeg forstår godt.
Nå er tålmodighet en av mine svake sider, så må si jeg ble oppriktig skuffa!
Koster 3500 kr å bestille frakt fra Ikea her i nord, så når man bare skal ha en sofa til 6000 totalt, så blir det mye.

Dagens furting,hehe:)

Såvil jeg takke Noe på hjertet for kjempe god hjelp med bloggen:) Tusen takk for at du tok deg tid til å hjelpe meg!:)
Ha en strålende mandag:)

post signature

søndag 7. februar 2010

Lite blogging på meg i det siste..

Som nevnt tidligere så har jeg nylig vært operert, så det har vært ganske så rolig på bloggerfronten,for er jammen jeg lite nevneverdig som skjer fra sofakroken.
Helgen har foregått i ro og stillhet med noen filmer å kos:-)
Lørdagskvelden var mannen så snill at han henta kinamt, som er min favoritt av take away, herlig:)
EN ting er jo "bra" med å være lite mobil da, at nettshopping på en måte er litt lovlig,siden man ikke har særlig mye annet å gjøre,hehe! (Joda dårlig unnskyldning,men funker ovenfor meg selv.)



Dette sengesettet med broderikant fra Ellos, i lag med sengesetter kommer også stoltrekkene og hylla som jeg har nevnt tidligere.



Jeg har bestilt denne tallerkenhylla fra Carolines butikk :









Så har min venninne send meg en pakke i posten, som jeg gleder meg veldig til å få:)


Foruten om en veldig trist avsluttning på helga, så har den vært fin,fått masse herlig snø å endelig skikkelig vinter i Nord:)

Ha en flott uke:)



post signature