onsdag 24. mars 2010

Jeg "presenterer" ett nytt rom....






Ja da var megleren dratt, og fikk ca pris nå,men endelig verdivurdering skulle vi få i morgen, jeg er veldig fornøyd allerede, så spent på hva den endelige dommen blir!:)


I anledning "meglerbesøket" har jeg stått på hjemme å fått fiksa alt,å er det noe dette huset mangler er det BODPLASS, vi bygde utebod i sommer, så fikk avlasta litt i allefall.

Det jeg skulle frem til er at gjesterommet har måtte ofre seg, og vært "oppbevaringsrom" men nå er det ryddig der inne også, så tenkte å slenge ut noen bilder:)


Her er da "sengedelen" av rommet, å som dere ser, så er veldig lite gjort her inne, å langt i fra sånn jeg vil ha det, så håper på å få bytta rom nå veldig snart, å få svingt malekosten:)


Er ikke gjort noe særlig med gjesterommet, å det er en av de rommene jeg klør etter å få malt. Er det rommet vi tenker å bruke til soverom til oss, så håper å få bytta om snart.

Hemnes kommoden min er jeg rimelig fornøyd med da, har endelig funnet knotter til den, så må få skrudd de på endag:)


Jeg fant "drømmefargen" min på bloggen til Put It In a Box den heter Isvann, så jeg tror at ene veggen,der senga skal stå skal bli i den fargen, så eggehvit eller lys antikk på resten:)


Skal i løpet av uka få bytta bort den hylla over senga, å få malt og skrudd opp den hylla jeg skulle ha malt så lenge å henge den over senga, bare det vil hjelpe på,hehe:)


Her er det "vår" i dag, 1 herlige varmegrad, jeg har sett ASFALT og det er strålende sol, VÅRSTEMNING rett og slett:)




post signature

tirsdag 23. mars 2010

Ommøblering av litt ting!:)

Startet med ett innlegg om at ingenting funka ,men jeg fant en "midlertidig"løsning på problemet, så det får være sånn til taksten er overstått i morgen!:)
Blir spennende og se hva man får i takst nå,om det har lønt seg,det vi har gjort.
Har virkelig ikke interiørdagene for tiden,føler nesten for å rasere alt,hehe!:)




Tenker at jeg lar det bli sånn her:




Den blomsten blir nok borte, sto der veldig midlertidig fordi jeg vaska der den egentlig skal stå,hehe!:)


Enda ikke så veldig fornøyd, spesielt ikke med det som står på skatollet, så mulig man må på en liten shoppetur... Men det får fikses helt når kreativiteten eller noe sånt kommer tilbake!:) Får duge til i morgen!:)



post signature

lørdag 20. mars 2010

Noen planer!:)


Nå er det bare lørdagskveld, men jeg planlegger en effektiv uke jeg!:)

Gjesterommet er dekket av gråpapir på gulvet, etter maling av diverse ting,sånn får det bli noen dager til,for jeg skal på skattejakt!

Jeg å ei venninne skal dra på gjenbruksstasjonen her i byen,aldri vært der før men hørt at de har mange skatter,så er nok verdt ett besøk håper jeg. Så skal jeg i bruktbokhandelen og finne noen skikkelig slitte gamle bøker å ha i skatollet.

Så fortalte venninna mi meg om en butikk jeg ikke har vist omengang, hun bor rett ved siden av den i byen, er vist en bitteliten butikk, som skjelden følger åpningstidene sine, men jeg prøver lykken. De selger vist nok ting fra den franske landsstil, så blir jo små overrasket om jeg kommer tomhendt ut.

Når dette er i boks, å jeg forhåpentligvis har malt de skattene jeg håper å finne,skal gjesteromme få seg en overhalling, får besøk fra Bergen uka etter påske, så må være fiks ferdig til da:) Egentlig vil jeg male rommet, så må se om jeg får lurt min veldig flinke venninne til ett "hemmelig prosjekt" (hint hint :D)

Siden jeg er økonomisk(hater det) for tiden, å sparer til en reise, så tenker jeg at gjenbruksstasjoner å sånne ting er fine greier altså.

Håpet er å finne :

♥ Tallerkenhylle

♥ Ett smalt skap eller veggskap til GG og annen pynt

♥ En lampefot som kan spraylakkes

♥ Bilderammer som kan sprayes/males til bildevegg.

Jeg skal nemlig nå i løpet av snart(ja vet jo ikke når) unne meg mitt første Green Gate kjøp:)


Jeg har planer om at typen,2 av disse skal bli med hjem første gang, så da håper jeg den butikken som selger GG her i Tromsø,har denne inne:) Noen som vet hva den heter?

Bildet er forresten lånt fra den herlige nettbutikken Velkommen.org

Ett ganske meningsløst innlegg en lørdagskveld, men jeg gleder meg jo faktisk til disse tingene!:)

post signature

fredag 19. mars 2010

God helg dere!:)


I dag er det en herlig dag i Tromsø,sola skinner og det er knall blå himmel(og mye snø) :)

I kveld skal vi ha ett vennepar på middag, så dagen i dag har gått til vasking,musikk på full guffe og litt rydding!:)

Må si at den durance`n gjør vaskejobben så mye lettere, lukter jo såå godt,er jo gøy å vaske da! Nesten i allefall...


Enda strålende fornøyd med sofaen, men ALT vises jo... Jada, jeg tenkte på det før vi kjøpte den, å jeg har jo stolen i hvit,så vet jo hvordan den er, men kjenner jeg...Vet ikke hva jeg skal si, for jeg angrer jo ikke, men vurderer å kjøpe ett trekk til ved neste ikea tur, just in case liksom.. Er jo VELDIG lett å få bort det som ligger på sofaen da, så sånn sett er det jo bra!:) Men mine brune hår vises rimelig godt altså!

Hvordan "rengjør" dere Ektorpen deres?




Ikke optmialt bilde, men jeg og speilrefleksen forstår ikke hverandre helt. Mannen maser om at jeg må lese og lære, men jeg mener jeg finner ut av det etterhvert!:D

I bakgrunnen ser dere også mitt elsk/hat i denne leiligheta, SVÆRE vinduer...
Jeg elsker de for utsikta, den er faantastisk, elsker den når det er helt mørkt og klart ute, når man ser stjerner og nordlys fra sofaen! Men jeg hater de fordi at de ikke passer inn i stilen, ikke er noe gøy å pusse og en hel del ting til. Unikt sier mange, upraktisk sier jeg!

Håper i allefall dere får en fantastisk helg!:)




post signature

onsdag 17. mars 2010

Kalde føtter var jo helt bortkasta!


For det var kjærlighet med første blikk :)

Noen midlertidige bilder, tatt i natt, kommer bedre i morgen!:)


post signature

Touch of pink!:)

Vært litt stille her i fra i det siste, har rett og slett ikke hatt tid,eller særlig mye å blogge om,for har bare gått i hund den siste tiden:)Skal ta meg sammen, er godt med litt blogging som ett pust i bakken i en "travel" hverdag. Jeg klager jo alltid på at jeg har lite å fylle dagene med ,så har vært unntakstilstand her i det siste:)

Men i dag har jeg litt å meddele:)

Jeg har aldri vært noe fan av rosa i interiøret, det er noe jeg har sagt at jeg aldri blir å ha,for det passer på en måte ikke inn,har jeg følt...

Får vel ta å spise i meg mine egne ord, for det "stråler" litt rosa her for tiden. Er jo så vårlig og herlig, blir jo godt humør, å det er jo SÅ fint til hvitt:)






Må bare vise dere denne serviettholderen, den er mitt første møte med den "shabby" stilen, jeg fikk den i gave, å syntes den var helt grusom!! Så jo brukt ut faktisk,nei den falt aldri i smak. Men samvittighetsfull som jeg er,tok jeg vare på den. er vel 3 år siden jeg fikk den. Tror du jeg er glad jeg tok vare på den? JA! nå elsker jeg den!






Kjøkkenbordet mitt i dag!:)


Her er fatet mitt som står på kjøkkenet, har store planer om å vise frem kjøkkenet mitt en dag, det er mitt største "problem" hjemme,jeg fordrar det ikke, å føler at det ødelegger så mye av stemninga her, det er så mørkt å dominerende. Men så har jeg en mann som mener at det er galskap å pusse opp ett 4 års gammelt kjøkken. Han syntes kjøkkenet er fint, men er helt enig i at det ikke passer inn... Bearbeider han ofte mot at Lindingø fra IKEA trengs her, så håper på det beste:)
Han mener det er uaktuelt å male det, at det skjelden blir bra da, å jeg er forsåvidt enig...



En av bloggene jeg følger, mener å huske det var Det lille ekstra hadde på sin blogg noen herlige muffinsformer!:) Jeg fant de på min favorittinteriørbutik her i byen, å jeg tok de i bruk som telyseholdere:)



Her er mitt siste kupp, syntes det var så søtt:) Ett bevis på at jeg forandrer stilen min,før hadde jeg syntes det var grusomt,hatet prikker før,ville ikke ha Rosa, men ja... Bildet taler vel for seg,hehe:)

Denne bilderamma var en sånn ting jeg aldri hadde klart å glemme, så den måtte bare bli min:)

Står nå på mitt kjære skatoll, håper og tror at den skal komme på veggen snart, men står egentlig fint der den står akkurat nå:)

Har en knaggrekke i same serien,så venter bare på at mannen skal orke å ta seg bryet å sette opp de to skruene, er jo en jobb som trenger noen dager(les uker) forberedelse. Jeg er ikke akkurat handy woman på sånne ting, å kløner det som oftest til, så foretrekker at han gjør det:)


Sååå i dag kommer det jeg har vente på lenge, bilder kommer i kveld!:D Dere som har fulgt meg litt,vet nok hva som endelig er på tur inn døra,ja for mannen er å henter den nå!:D

Disse to søte putene skal få pryde den i allefall!:) Føler meg som ett barn på julaften akkurat nå!


Har store planer om å vise dere kjøkkenet mitt,soverommene( som skal pusses opp, er ikke særlig fornøyd med de nå!:/) og loftsgangen i løpet av uka!:)

For jeg trenger litt hjelp til fargevalg på vegger og sånn!:)





post signature

onsdag 10. mars 2010

Har fått Award:):)




Jeg har faktisk fått Award, å det gjør meg superglad!:)
Har ikke fått mindre en 2 av disse, så tusen hjertelig takk!
De som har vært så gode å gi meg Award er Landlige hjem og Bjørg fra Huset fra fjorden :)
Disse to bloggene er jeg innom daglig nå, så utrolig koselig!:)

Denne glade Awarden lyder som følger:

Med denne friske og fine awarden følger en oppskrift som lyder slik;
The sunshine blog award i awarded to bloggers whose positivety and creativity. Inspire other in the blogworld. The rules for accepting the award are:

1.Put the logo on your blog or whitin your post
2.Pass the award to 12 bloggers
3.Link the nominees whitin your post
4.Let them know they recieved this award by commenting their blogs
5.Share the love and link to the person from who you recieved the award from.

Så de 12 herlige bloggerne som får Awarden fra meg blir :








post signature

tirsdag 9. mars 2010

Ett minutt med kalde føtter!


Dagen sålangt i dag har bestått av "vårrengjøring". Får vel ikke helt den store vårfølelsen når snøen laver ned på utsiden, men jeg er egentlig ganske glad i å "organisere" som jeg så fint kaler det, så tok tak i dag.
Gjesterommet har vært "malingsrom" en stund nå, så skal i løpet av uken få funksjonen som gjesterom tilbake:) Bare en hylle igjen å male, så er jeg i mål for denne gang.
Eller.... Jeg har rydda noen kommoder, å funne ut at jeg har enormt mange bilderammer, å fine bilder som ligger nedstøva i skuffer, så de skal få lov til å bli en bildevegg,så fremst jeg får overtalt mannen til å ville skru inn ganske mange skruer i gipsveggen vår..
Noen av bildene er malerier av hjembyen hans, Honningsvåg. Så klarer jeg overbevise han om at de MÅ henge der, så spiller vel ikke en skrue ekstra eller ti noe særlig vel?:)



I allefall,i dag fikk jeg småkalde føtter over sovabytte mitt! Vet jo jeg kommer til å bli fornøyd, eller er i allefall veldig sikker,for har jo ønska meg Ektorp sofaen så lenge. Å jeg tror jo mitt øyeblikk av kalde føtter skyldes at vi nå er i uke fire uten sofa!
Men mer jeg ser på dette bilde, jo koseligere er det på en måte... Kanskje bare tanken på å faktisk HA en sofa som er koselig?

Sånn her ser stua ut nå, riktig stusselig å tomt...




Jeg tror jo egentlig,at så fort Ektorpen er i hus, så vil kjærligheten blomstre over den altså, må bare få den først. Trenger jeg nevne at jeg er en smule utålmodig person?
Jeg har også inngått en deal med meg selv, jeg er nemlig begynt å spare! Jeg skal spare til å reise bort en tur, å da går det ut over interiørshoppinga mi! MEN det betyr ikke at det blir mindre interiør, jeg har jo fritid mer en mange, så tenker at jeg skal bruke tid på å friske opp kupp,for til å med JEG må jo finne NOEN kupp her å der vel?
Så skal ta meg en dag på Fretex, gjenbruksstasjonen og litt sånn å se:) Skal en tur til bruktbokhandelen å finne noen gamle bøker å pynte skatollet mitt med.

Så har min lillebror som er den jeg kjenner som kanskje bryr seg minst om interiør,satt meg på en genial ide, så må på gammel avisjakt!
Han har bygget seg ett eget rom på hytta hos mamma å pappa, å på det rommet så har han hengt opp gamle verktøy og ting som farfaren vår, som nå er 93 år har laget.
Han har også funnet noen gamle aviser farfaren min har tatt vare på, som jeg mener å huske er fra 1929, å ramma inn.

Låner bildet litt av han:) Men syntes det var riktig så fint, så må se om jeg finner noe lignende:)

Litt langt innlegg i dag, skal hive meg på middagen nå,skal lage gratinert paprika og en herlig salat med masse godt i:)

post signature

mandag 8. mars 2010

Skatollet ferdig:)






Endelig er skatollet ferdig!:)
Er i allefall ferdig malt, ikke helt sikker på hva jeg skal "dekorere" det med enda, men det kommer vel etterhvert:)
Skal i allefall dra på bruktbokhandelen eller noe å finne noen gamle slitte bøker, det er det eneste jeg er sikker på:) Må fjerne de tingene som henger på den hylla også, så må tenke litt:)
Neste prosjekt er gangen oppe, nå er den Hemnes "benken" plassert der, skal finne noen puter å sette på den, så skal det lages bildevegg der oppe, syntes gangen er så tom,føler den kan utnyttes bedre:)


Slik ble da resultatet:)

Innsiden, i ett av de "rommene" tenker jeg å få lagt noen skikkelig gamle slitte bøker, så må på jakt etter det:)

Her er det med "lokket" igjen! Tenkte ha den sånn, å kjøpe veggord å sette på, men likte egentlig best å ha det åpent:)


Denne gamle stolen skal få beholde sin orginale sjarm. Lurer på at den egentlig har vært i en grønnfarge engang,finner noen rester, ser faktisk ut som en veldig fin farge.
Men syntes stolen har så mye sjarm i seg,at den får bli som den er:)



Her har det fått plassen sin,bak spisebordet:)



post signature


torsdag 4. mars 2010

Drømmer!:)







Vært litt stille her i noen dager nå, har nemlig vært på hundekurs fra fredag-onsdag, så gått litt i ett!:)
Deilig å være masse ute,selv om det er så isende kaldt, opp i -20 grader! Da er 6 timer ute om dagen noe!:)



Driver å pusser opp i "hodet" mitt, vi snakker nemlig om å ta det soverommet vi bruker nå, å lage kombinert TV-stue og "hobbyrom".
Vi trenger jo ikke to soverom sånn egentlig enda, så tenker at det er mange måter å utnytte plassen bedre på en måte.
Siden rommet også må være gjesterom, møblerer vi det ganske så enkelt, og her er møblene vi vil ha så langt:

Hemnes seng, er nok mange som har denne i sitt hjem, men syntes den er ganske så genial og fin:) Oppbevaring,dobbelseng og "sofa" i ett. Skal ha masse puter i den, så er den helt OK til å sitte i. Er vel ikke skikkelig sofakomfort, men det er vi klar over:)

Dette er vel egentlig ett sminkebord, men har planer om og ha det til ett lite "skrivebord":)

Klesskap fra ikea, planen er å ha litt glass og sånn i det også, så blir det litt mer dekorativt:) Skal sette spotter inn i det også.



Har noen andre møbler som også skal inn der, men det er gamle møbler som pusses opp,så ikke noe bilde og finne enda:)

På det som nå er gjesterom,skal males! 3 vegger eggehvit, og en i en litt dus, men varm blåfarge er drømmen, så om noen har forslag til farge kom gjerne med det:)

Skal ha en "klassisk" Hemnes seng fra Ikea inn der


Og nattbord som "hører til":)


Og denne lampa skal stå på hvert nattbord:)


Har også ett gammelt speil som skal spraylakkes som skal over senga, å skal lage bildevegg på ene veggen. Fra før står det en hvit Hemnes kommode der.
Ble rene IKEA innlegget, men man legger jo noen timer i planleggingen.
Er jo egentlig litt småkjedelig og møblere de med ikea møbler kanskje, men når IKEA har det jeg ser for meg, så får det bare bli sånn:) Så får man heller sette det personlige preget i andre ting!