torsdag 26. august 2010

Det blir liksom veldig lenge mellom hver gang... Men en sniktitt..
Det er liksom så mye som skjer at man har nesten ikke tid,eller energi til noe særlig,hehe:)


Kreativiteten har vært borte,lysten har vært borte... Å når man har mista kreativiteten, å leser på deres fantastiske blogger, ser bilder osv så mister man i allefall motet. Er så utrolig mange flinke bloggere,med helt nydelige drømmehjem.

Har bestemt meg for at skal jeg komme igang med ting, føler at det trengs en liten facelift her hjemme, litt friske blomster,litt nytt stæsj, å litt "glede" på en måte:)

Noe som er herlig da, er at vi endelig har fått mørke kvelder i Tromsø! Stearinlys,pledd,te og bok er ofte kveldene her for tiden, å det er så deilig! Jeg elsker høsten,det er virkelig min tid:)

Denne høsten håper jeg går ekstra fort da;)


Soverommet har fått noen malingsstrøk og noen nye møbler, er egentlig bare å skru opp noen småting igjen så er det ferdig. Grunnen til at ting tar så himla lang tid er at vi har alt annet en standardmål i dette huset,så vi har spesial bestilt blendegardiner til soveromsvinduene, å de var ikke levert på en dag kan man si.. utrolig frustrerende når man vil ta rommet i bruk, å man vil begynne på barnerommet.


Litt malingsrot i vinduskarmene, men poenget er i allefall at vinduene er svære! Så blir fint å få noen skikkelige blendegardiner! Så har jeg kjøpt noen nydelige gardiner på Kid med heklet kant på blondegardiner, dårlig forklaring,men jeg gleder meg utrolig til å få de opp:)


Fargene på soverommet er en dyp blå/lilla farge, og lys antikk. Har skeia ut med litt farge på en vegg, trodde ikke jeg ble å gjøre det, men er faktisk veldig fornøyd med valget.

Nå skal det enda opp lamper over senga, noen små hyller som skal være "nattbord":) Hyllene fant jeg på Kremmerhuset i Arendal.

Hva ville dere hatt over senga? Nå er det ganske så høy hodegavle, har lyst å ha en hylle å ha noen lysestaker,en hylle med knagger å henge ting på,men blir det mye?

post signature

2 kommentarer:

Aashildsvilla sa...

hei kristina..lekkert soverom..har samme lysekrone i gangen..hadde vært nydeli med sengehimmel over senga,så dem hadde noen lekre på jotex.no...klemm åshild

Aashildsvilla sa...

ja de er lekre de lysekronene der og til kun299..dem har åsså sengehimmel på britts...