torsdag 26. august 2010

I de sene nattetimer...


Jeg er ett nattmenneske, og liker godt tiden for meg selv. I kveld er lillegullet i magen også veldig våken,snart spilt en hel fotballkamp,så vi drøyer vist litt med å legge oss:)


I dag har jeg tatt helgevasken,litt på forskudd fordi i morgen skal jeg og mannen på DATE Vi skal faktisk på kino, sist vi var på kino var jula 2008, så vi tar den liksom helt ut i morgen,hehe:) Filmen som står på plakaten er den nye Varg Veum filmen, vi har sett alle og jeg gleder meg til de nye filmene.Blomster er en herlig inspirasjon til husarbeid, så dro å handla litt friske blomster idag, å husvasken gikk straks mye lettere.

Hvite roser med rosa "tupper" falt jeg for, syntes de var nydelige:)

Hadde store planer om å få opp vegglampene på soverommet og hyllene der i dag, men jeg er ett lite handy menneske og mannen var så uheldig å tråkke over i dag på jobben,så han følte det var grunn for å slippe... Var nok like glad han!


I mine drømmer så skal det snart komme opp en takrosett på denne lyskrona,å dette er den jeg vil ha. Skal egentlig bare finne ut med bestilling og toll(sikker veldig lett å finne ut da,men lite skal også gjøres) så skal den egentlig bestilles.


Mørket har endelig inntatt Tromsø, å levende lys får endelig skikkelig effekt, det er så koselig!Jeg kjenner at det klør litt i fingrene.. For uten om blomster i dag er det VELDIG lenge siden jeg har handla noe interiør. Føler noe mangler og at det er ganske tomt her uansett hva jeg gjør,så tror det må shoppes litt snart! Stua har sett lik ut i "en evighet", å jeg er metta,hehe!
Prioriteringen for tiden ligger i å legge penger i ting til lillegull,men kjenner at tiden er inne for litt oppfriskning hjemme også. Kremmerhuset har enormt mye fint nå,så skal legge turen dit en dag i nærmeste framtid


post signature

9 kommentarer:

Martilie sa...

Så lekre blomster hos deg! :)
Kjempeflott med lysekronen over spisestua.

Er det ikke rart, når årstiden endrers føler man alltid behov for fornying. Jeg bytter puter og lysestaker og litt stash og føler jeg får ny stue umiddelbart :)
Har ikke kommet lenger enn at de turkise tingene er fjernet ;)

Likte også godt endeveggen på soverommet ditt -blir lekkert!

Kos dæ!

Klem fra Tove

Aashildsvilla sa...

heia....kjempekoselig stue..lekkert med speil over sofaen..ønsker deg en fin dag.klemmer fra åshild

Elise sa...

tror kremmerhuset snart får inn nye varer. jeg var der i dag, å da var det nesten helt tomt der! så vi får ta oss en dag dit om ikke så lenge;)

Vibeke sa...

Hei du.
Takk for koselig kommentar inne hos meg!

Vet ikke om jeg har gratulert deg med den lille i magen jeg, men det var hvertfall veldig koselig!! Når har du termin?

Du har et utrolig vakkert hjem :o)

Ha en nydelig lørdag!

Klem

Jannes lille sted sa...

Hei:)
Så koselige og stemningsfulle bilder. Herlig denne tiden også.
Kos deg med herlige spark fra den lille, jeg kjenner at jeg savner følelsen!

Ønsker deg en flott uke
klem Janne Merethe

Linn sa...

Nydelig stue du har!! Liker fargen du har på veggene:)

madam mim sa...

Hei! Synd at tallerkenhyllen du la ut for salg ble tinga for før meg...kan nesten ikke tro det, siden jeg sendte mailen 1 minutt etter du hadde lagt den ut. Men jeg antar det var førstemann til mølla, eller?

KATRINES INTERIØR sa...

Hei! Gratulerer så masse med en liten i magen! Så spennende, en ubeskrivelig følelse :) Satt og så på video fra rett før fødselen og da Oliver bare var noen dager gammel. En fantastisk tid som man gjerne skulle fått tilbake ;) Kos deg med prosjekter før fødselen for etterpå kan det ta noen måneder før man kommer i gang igjen, av erfaring ;) Ha en kjempefin dag! Klem fra din nabo :)

Kosekroken sa...

Veldig fint..flink du er :)