fredag 12. februar 2010

Flaksen slo til:)Jeg er ikke videre kjent for å ha så mye flaks,men nå slo det jammen jeg til, å på en kjempe bra måte.

Men onsdag var mitt kjære søskenbarn på besøk en tur(dama han som har bestilt fra IKEA) å vi snakket om hvor dumt det var at man ikke kunne sette mer på bestillingen, når den ikke var sendt enda. Han fant ut han skulle ringe engang til, kunne jo ha noe å si hvem man traff på, skal sies at hun ikke var videre blid hun jeg snakket med.

Noen minutter etterpå var Ektorpen min med på bestillinga, jeg fikk bestalt med engang, så jeg blir lykkelig eier av en Ektorpsofa i slutten av Februar,hurra!:)Pakke i posten har jeg også fått denne uka,fra min gode venninne i Tønsberg:) Så i helga skal huset vaskes i Durance,ENDELIG!:)
Klipene for å henge bilder og diverse skal henges på ei hylle jeg skal male i helga,bilder kommer etterhvert.

Knottene i pakken kom på denne:)
I dag kom også tallerkenhylla mi fra Carolines butikk, den er ikke veldig stor, noe som passer meg perfekt, fordi det var ikke særlig mye plass heller, der jeg hadde tenkt å ha den, så ble posititvt overraska egentlig, jeg er jo ett brød på å lese mål,hehe:)
Fikk også en "overraskelse" med fra butikken, som inneholdt en nydelig såpe, så koselig:)
Anbefaler Carolines Butikk på det varmeste:)


Mannen hadde også ett sløvt uhell i går, som resulterte i at mine kjempefine "lykt" jeg fikk til jul nå er tusen knas! Ble faktisk kjempelei meg, for den var jeg redd for! Typiske er jo at de ikke hadde flere igjen heller:(Skal snart ut å kjøpe maling for å få malt skatollet jeg endelig har fått i hus, er småusikker på om fargen skal bli lys antikk, eller eggehvit, får se når vi kommer dit:)
I kveld blir det bakt potet å forhåpentligvis litt maling, selv om jeg mistenker at jeg mister mannen mye til TV fremover,hehe:)
Håper dere får en riktig fin fredagskveld:)post signature11 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

Hei:)
Så flott blogg og ein kjempe fin heim<3
Den hylla er sååååååå lekker!
Takk for koselig helsing frå deg:)
Ønskar deg ei fin helg<3
Klem frå Astrid:)

Fru Glitters Hus sa...

Å så utrolig gøy:-) Da er det ikke lenge til du kan kose deg i din nye sofa. Ikke lenge siden det kom en slik her i Glitter huset også, og jeg er bare døds fornøyd:-) Tenker det blir nydelig hjemme hos deg med den.
Ha en strålende helg Klem

Monica sa...

så mye vakkert du har fått i posten i det site. Vakker blogg du har og et nydelig hjem. Jeg kan garantere deg at du kommer til å bli fornøyd med ektorpen, dene r så god å sitte i, lekekr er den også. Ønsker deg en nydelig helg. klem monica

Anonym sa...

Hei:)
Kjempeflotte blogg:)
Ønsker deg ei fin helg:)
Klem Nina

mammasiv sa...

Hei:)
Falt pladask for bloggen din, elsker interiør stilen din!
Ha en god helg!

Miss Mette sa...

Titter innom for å si at du har en koselig og flott blogg. Her har jeg ikke vært før!!! Ønsker deg en flott helg. Klem fra Mette

mammasiv sa...

Takk for det:)
Hvordan klarer du å holde liv i hortensiaen? :P Jeg enten vanner for mye eller for lite, så nå tror jeg den holder på å dø drukningsdøden her..
På kyllingfileten brukte jeg bare en sånn ferdigmarinade... Santa Maria til kylling. Ellers bruker jeg somregel bare krydder og olivenolje :)
Ha en super helg:)

MinVinterverden/Laila Johanne sa...

Hei!
Så bra at du fikk lagt til på bestillingen! Noen mennesker skulle aldri hatt jobb i serviceyrker, dessverre... Men bra det ordna seg iallfall!

Så nydelig den tallerkenhylla di var!

Kos deg med lørdagskveld!
Klem!

Therese fra huset med de rare i sa...

Så mye fint du har fått deg!! Elsker den hylla!!! Og flott at du får deg Ektorp også:):) Utrolig synd med lysastaken din da... det er alltid det man ikke kan erstatte som går i stykker;) Typisk.. men tenk nå får du muligheten til å erstatte den med en ny ting:))

Lykkehjemmet sa...

Hei!!
Innom for første gang jeg!!
Koselig blogg da!! Så flott at det ordnet seg med sofaen da:) Jeg ser vi har lik sofa, den du har nå. Har vel ikke følt at det er sofa nr 1 jeg heller,men den var veldig praktisk:) Har to gutter på6 år og 7 år, samt en katt. Så det var greit med en slitesterk og flekk vennlig sofa. Det blir nok en annen bare gutta får 3-4 år til på nakken!!
Ha en strålende uke!!
Klem Mona

Anonym sa...

hei
tingene som er lagt t for salg på bloggen min må hentes her,sendes ikke.hvor bor du?