mandag 15. februar 2010

Mandag,herlige mandag!for det har det jo egentlig vært:)

Vært å spist lunsj med en god venninne på vår "stamkafè", å som vanlig falt valget på den nydelige kyllingsalaten de har der.

Siden formen enda ikke er helt på plass, ble det en rolig tur på ett par butikker på kjøpesenteret der kafeen ligger, men kom hjem med en ny lykt, en liten blomsterkrukke med en rosa ildtopp i:)Mannen var i tillegg så snill at han hengte opp hylla jeg kjøpte for en good stund siden, så da fikk nyinnkjøpene plass der:) Den som venter på noe godt,venter ikke forgjeves må være mannens motto tror jeg, for han er i allefall overbevist om at det funker hver eneste gang. Jeg er ikke videre kjent for å være veldig tålmodig, men hylla kom opp til slutt da:) Bilderammen på bildet var opprinnelig i messing, men syntes den var så fin,så ga den en runde med chrome spraylakk. Blitt veldig fan av spraylakk, er jo faktisk helt genialt:)

Nærbilde av nyinnkjøpene, må nesten vise de frem,syntes de var riktig så søte:)

En annen ting jeg har vært på jakt etter, er en liten tavle, til koselige beskjeder og diverste, at jeg i tillegg syntes det er riktig så dekorativt hjalp ikke på, så måtte finne en måte å få tak i en sånn på. Kunne jo såklart bestilt på en nettbutikk siden jeg ikke fant det i byen her, men prøvde meg på å ta en gammel vanlig treramme, ga den noen strøk med Antikk Hvit maling,så malte jeg glasset i tavlemaling kjøpt på biltema,så ble det brukbart:) Blir nok bruke rulle nestegang jeg skal tavlemale noe, men grei måte å gjøre det på:)


Min lille tallerkenhylle er også kommet på veggen, er ikke helt sikker på hva jeg skal fylle den med sånn egentlig enda, så er i utprøvningsfasen, men finner sikkert ut etterhvert vil jeg tro:)

I morgen er det lang dag på sykehuset, så blir vel lite blogging da.

Onsdag kommer det noen å ser på den sofaen vi skal selge, siden Ektorpen ankommer om 13 dager, jippi:)


Forresten så har jeg fått erstattningen for mannen sitt knuseuhell, skal vise dere den i neste innlegg:)


post signature

6 kommentarer:

Landlige Hjem sa...

Hei Kristiana, så mye fint du viser :) Nydelig lykt!
Velkommen som følger på min blogg, utrolig hyggelig! ღ

Ønsker en herlig kveld!

Klem
Anki

Tara sa...

Du har en veldig fin og inspirerende blogg, jeg er spent på å se på "knuseeraatatningen" :)

Nina i Paradiset sa...

Hei!
Kjempefin hylle!
Søt lykt også da....
Knotten du har lyst på, er det den lengst til venstre på det nederste bildet, eller??
Jeg har mange av de, ja! ;)
Skal ha 250 kr for 10 stk. Litt usikker på hva portoen blir på, for jeg må veie de først for å finne ut hvor mye frakten blir på. Over 350 gram blir 60kr.

victoria (huset i byen) sa...

Hei kristina...
Tusen takk for fin kommentar på stua, er veldig glad jeg fikk med meg manen her i huset på hvite gulv.... Og kjempe koselig at du vil henge med meg vidre, la meg til hos deg også.... er så morsomt når nye mennsker legger igjen spor så jeg kan oppdage sånne flotte blogger som din...
ha en fiin kveld
klem victoria

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Her inne hos deg var det masse fint ! ♥ Og for en genial ide å lage tavle på den måten. ;)

Ha en god natt.

Klem Anette

Renate Aasen sa...

Så utrolig smart med den ramma! Tror jeg må stjele ideen din:)