torsdag 4. mars 2010

Drømmer!:)Vært litt stille her i noen dager nå, har nemlig vært på hundekurs fra fredag-onsdag, så gått litt i ett!:)
Deilig å være masse ute,selv om det er så isende kaldt, opp i -20 grader! Da er 6 timer ute om dagen noe!:)Driver å pusser opp i "hodet" mitt, vi snakker nemlig om å ta det soverommet vi bruker nå, å lage kombinert TV-stue og "hobbyrom".
Vi trenger jo ikke to soverom sånn egentlig enda, så tenker at det er mange måter å utnytte plassen bedre på en måte.
Siden rommet også må være gjesterom, møblerer vi det ganske så enkelt, og her er møblene vi vil ha så langt:

Hemnes seng, er nok mange som har denne i sitt hjem, men syntes den er ganske så genial og fin:) Oppbevaring,dobbelseng og "sofa" i ett. Skal ha masse puter i den, så er den helt OK til å sitte i. Er vel ikke skikkelig sofakomfort, men det er vi klar over:)

Dette er vel egentlig ett sminkebord, men har planer om og ha det til ett lite "skrivebord":)

Klesskap fra ikea, planen er å ha litt glass og sånn i det også, så blir det litt mer dekorativt:) Skal sette spotter inn i det også.Har noen andre møbler som også skal inn der, men det er gamle møbler som pusses opp,så ikke noe bilde og finne enda:)

På det som nå er gjesterom,skal males! 3 vegger eggehvit, og en i en litt dus, men varm blåfarge er drømmen, så om noen har forslag til farge kom gjerne med det:)

Skal ha en "klassisk" Hemnes seng fra Ikea inn der


Og nattbord som "hører til":)


Og denne lampa skal stå på hvert nattbord:)


Har også ett gammelt speil som skal spraylakkes som skal over senga, å skal lage bildevegg på ene veggen. Fra før står det en hvit Hemnes kommode der.
Ble rene IKEA innlegget, men man legger jo noen timer i planleggingen.
Er jo egentlig litt småkjedelig og møblere de med ikea møbler kanskje, men når IKEA har det jeg ser for meg, så får det bare bli sånn:) Så får man heller sette det personlige preget i andre ting!

11 kommentarer:

Elis@beth sa...

Å så mye fint"! Jeg drømmer om den senga til lillejenta mi!

Og den store senga har vi! Lampene også! Har mye Ikea,men føler ikke at stua vår er like alle andre-man har forskjellige ting, puter,duker,tepper, blomster-ikke sant??

Klem!

Elis@beth sa...

Lampa er kjempefin! Har hengelampene i samme serie også! Digger dem!

Så de kan du trygt kjøpe!

Her er det også hemnes, liatorp og Ektorp som dominerer! Fineste seriene syns jeg da!!

Ha en fin helg!

Klem!

Har en drøm... sa...

Så mye fine møbler du har valgt deg ut ♥ SKal avgårde og kjøpe den Hemnes sengebrisk med skuffer og ekstraseng vi og nå, til minstejentas rom... Den er så fiiin at den er praktisk, og sånt liker vi:o))

Ha en strålende helg!

Klem Line

Ingunn sa...

Så fine ting du viser. Lysekrona fra Skeide. Vet ikke, men så bare en i denne størrelsen (litt stor).

Ha en fin helg.

Ingunn sa...

Tror den heter Monana. Se her:

http://www.skeidar.no:80/skeidar.portal?_nfpb=true&_windowLabel=portlet_Varekatalog_2&portlet_Varekatalog_2_actionOverride=%2Fportlets%2FvareKatalog%2FupdateMainProduct&portlet_Varekatalog_2from_index=9&portlet_Varekatalog_2product_id=28977&portlet_Varekatalog_2group_name=Taklamper&portlet_Varekatalog_2product_name=Sofia+krone+&_pageLabel=page_varekatalog

Christinas låvebutikk sa...

Heia! Takk for koselig kommentar!
Veldig fin disse fra IKEA!!
Mye lekkert!
Ha ei go helg!

Anita S Home and Wine sa...

For en flott hund du har. Har selv ingen erfaring med hundekurs da vi alltid har hatt katter her hos oss. Men kan se for meg at det er både hyggelig og givende. Rommet du skal pusse opp kommer til å bli kjempefint. Jeg har desverre ingen blåfarge og tipse deg med . Men jeg vet jo at det er laget noen bloggere har laget egne farger og der er det sikkert noen fine. Blir spennende å se hvordan det blir hos deg når du er ferdig med prosjektet. håper du har en fin søndag du også. Nå sitter jeg og koser meg med kaffe og blogging etter jeg har gått meg en tur i den fine sola :-) hilsen anita s

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Bare titter innom for å ønske deg en fin kveld ! ♥

Masse nydelige møbler du viser fram. :)

Har du funnet noen Norgesglass enda ?

Klem Anette

Lottas Himmelrom sa...

Åh..Ser ut som min ønskeliste det der jo:)*Smiler*

Ønsker deg en superduper uke:)
Klemmer

Anne sa...

Å, gler meg til å sjå når det blir ferdig! Nydelege møblar du skal ha:)
Ha ei flott veke!
Klem Anne:)

Anonym sa...

Hei,så fin blogg! :) Å du,æ mein å ha sedd sånne lysløkte (som du hadd som bei knust) på Åhlens nu..Iallefall i den stiln. :) :) Sjøl om "erstattninga" va vældi fin den å! :) gleda mæ te å se stua me ny sofa!- å nytt hobby\tv\gjesterom. Vi e akkurat færdi me vårres, å bei så førrnøyd atte!! :) Tuddlu..
-FrisørMalin-