tirsdag 9. mars 2010

Ett minutt med kalde føtter!


Dagen sålangt i dag har bestått av "vårrengjøring". Får vel ikke helt den store vårfølelsen når snøen laver ned på utsiden, men jeg er egentlig ganske glad i å "organisere" som jeg så fint kaler det, så tok tak i dag.
Gjesterommet har vært "malingsrom" en stund nå, så skal i løpet av uken få funksjonen som gjesterom tilbake:) Bare en hylle igjen å male, så er jeg i mål for denne gang.
Eller.... Jeg har rydda noen kommoder, å funne ut at jeg har enormt mange bilderammer, å fine bilder som ligger nedstøva i skuffer, så de skal få lov til å bli en bildevegg,så fremst jeg får overtalt mannen til å ville skru inn ganske mange skruer i gipsveggen vår..
Noen av bildene er malerier av hjembyen hans, Honningsvåg. Så klarer jeg overbevise han om at de MÅ henge der, så spiller vel ikke en skrue ekstra eller ti noe særlig vel?:)I allefall,i dag fikk jeg småkalde føtter over sovabytte mitt! Vet jo jeg kommer til å bli fornøyd, eller er i allefall veldig sikker,for har jo ønska meg Ektorp sofaen så lenge. Å jeg tror jo mitt øyeblikk av kalde føtter skyldes at vi nå er i uke fire uten sofa!
Men mer jeg ser på dette bilde, jo koseligere er det på en måte... Kanskje bare tanken på å faktisk HA en sofa som er koselig?

Sånn her ser stua ut nå, riktig stusselig å tomt...
Jeg tror jo egentlig,at så fort Ektorpen er i hus, så vil kjærligheten blomstre over den altså, må bare få den først. Trenger jeg nevne at jeg er en smule utålmodig person?
Jeg har også inngått en deal med meg selv, jeg er nemlig begynt å spare! Jeg skal spare til å reise bort en tur, å da går det ut over interiørshoppinga mi! MEN det betyr ikke at det blir mindre interiør, jeg har jo fritid mer en mange, så tenker at jeg skal bruke tid på å friske opp kupp,for til å med JEG må jo finne NOEN kupp her å der vel?
Så skal ta meg en dag på Fretex, gjenbruksstasjonen og litt sånn å se:) Skal en tur til bruktbokhandelen å finne noen gamle bøker å pynte skatollet mitt med.

Så har min lillebror som er den jeg kjenner som kanskje bryr seg minst om interiør,satt meg på en genial ide, så må på gammel avisjakt!
Han har bygget seg ett eget rom på hytta hos mamma å pappa, å på det rommet så har han hengt opp gamle verktøy og ting som farfaren vår, som nå er 93 år har laget.
Han har også funnet noen gamle aviser farfaren min har tatt vare på, som jeg mener å huske er fra 1929, å ramma inn.

Låner bildet litt av han:) Men syntes det var riktig så fint, så må se om jeg finner noe lignende:)

Litt langt innlegg i dag, skal hive meg på middagen nå,skal lage gratinert paprika og en herlig salat med masse godt i:)

post signature

17 kommentarer:

Anne sa...

Du kjem til å bli supernøgd med Ektorpen! Eg elskar min og har ikkje angra ein dag:)
Ha ein fin kveld!
Klem Anne

Bjørg sa...

Enig med Anne. Eg og har Ektorp sofaen, har ikkje angra eit sekund! Og superpraktisk..igår for eksempel vart det sølt ganske mykje utover den. Vi spruta på vanish og heiv trekket i vaskemaskina. Og det er reint og flekkfritt idag! Genialt:)

Likte ideen til bror din om å ramme inn gamle aviser :) Finn ein sånnt i bruktbutikk mon tro? ;)

Klem frå Bjørg

Ingvild sa...

Skjønner at det er frustrerende å være uten sofa så lenge, men blir nok riktig fint når den endelig kommer!
Angående bildeveggen: Vil det ikke være bedre med spiker fremfor skruer i gipsen? Blir ikke så stygge hull på denne måten og det blir lettere å spartle over hvis du blir lei!

Så flink du er som har tatt vårrengjøringen allerede!
Klem,I

Elis@beth sa...

Bare vent til Ektorpen kommer-den er bare lekker ♥

Nytt skap er kommet i hus i dag-og jeg er sååå fornøyd!

Klem!

Lottas Himmelrom sa...

Åh gleder meg til å se:)Blir lækkert vet du:)
Klemmer

Elise sa...

blir nok bra når nysofaen kommer skal du se:) tror det er det som skal til for at alt henger i sammen liksom... er jo sånn din stil er:) så det er nok verdt å vente på:)
åsså kan du invitere oss på innvielsesbesøk;)

Bomull sa...

Nydelig og koselig stue hadde dere og bare vent enda flottere blir den da di to lekre hviiiiiiite ektorpene kommer i hus :) GLEDER meg til nytt bilde da, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves ;)Så flink broren din har vært. koselig og ta vare på gamle ting som har vært i familien. Ønsker deg en flott frustrert frue kveld :)

Anonym sa...

Så koselig at du ville følge bloggen min :)

La meg til som følger her inne åsså!! Å klart du bi førnøyd me ektorpen :) Beste å fineste såffan på jord :)klem ;)

Merete sa...

Hei på deg:)
Skatollet ble kjempeflott:)
Går også her og tripper og venter på 2 seter og 3 seter fra Ektorp samt to stoler...har solgt alle de andre møblene, så her er det trist for tiden...men vi venter på noe godt både du og jeg og tipper vi blir veldig fornøyde den dagen vi får møblene i hus:)
Kommer til å bli kjempefint hjemme hos deg med de sofaene:)
Gleder meg også til å se bildet når alt er på plass:)
God natt fra meg:)
Merete

Bjørg sa...

Hei igjen!:) Award til deg på bloggen min:)
Klem

Elis@beth sa...

Bor du i Kaldfjorden? Jeg bor i Ersfjorden€!!!

Kult!

Ingvild sa...

Mener vi brukte noen spesialspikre til gipsen i vår forrige leilighet, men det er lenge siden så jeg kan ta feil! Uansett ville jeg har hørt med fagfolk!
Klem,I

House of Dogs sa...

Hei!
Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min! Veldig koselig at du vil følge den videre. Bra du la igjen kommentar så jeg fant din blogg. Likte bloggen din veldig godt så legger deg til i lista mi (",) Utrolig herlig han gutten din på tre år!

Lurte forresten på hvordan farge dere har på veggene deres? Den var lekker! Noe sånt jeg leter etter, så vurderer foreløpig marakech, men har ikke tatt noe endelig valg ennå;)

Ønsker deg en fin dag!

Klem

Landlige Hjem sa...

psst! Har noe til deg hos meg :)
Ønsker en nydelig dag!
Vårklem Anki

åshilds villa sa...

hei..koselig blogg du har..klem åshild

åshilds villa sa...

hei.tusen takk for koseli besøk på bloggen min..kjempekosli..etorp sofaen blir sikkert kjempe lekker..æ skal kjøpe etorp stoler til sommern,gleder meg..ønsker deg en fin søndag..klem fra åshild

åshilds villa sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.