onsdag 17. mars 2010

Touch of pink!:)

Vært litt stille her i fra i det siste, har rett og slett ikke hatt tid,eller særlig mye å blogge om,for har bare gått i hund den siste tiden:)Skal ta meg sammen, er godt med litt blogging som ett pust i bakken i en "travel" hverdag. Jeg klager jo alltid på at jeg har lite å fylle dagene med ,så har vært unntakstilstand her i det siste:)

Men i dag har jeg litt å meddele:)

Jeg har aldri vært noe fan av rosa i interiøret, det er noe jeg har sagt at jeg aldri blir å ha,for det passer på en måte ikke inn,har jeg følt...

Får vel ta å spise i meg mine egne ord, for det "stråler" litt rosa her for tiden. Er jo så vårlig og herlig, blir jo godt humør, å det er jo SÅ fint til hvitt:)


Må bare vise dere denne serviettholderen, den er mitt første møte med den "shabby" stilen, jeg fikk den i gave, å syntes den var helt grusom!! Så jo brukt ut faktisk,nei den falt aldri i smak. Men samvittighetsfull som jeg er,tok jeg vare på den. er vel 3 år siden jeg fikk den. Tror du jeg er glad jeg tok vare på den? JA! nå elsker jeg den!


Kjøkkenbordet mitt i dag!:)


Her er fatet mitt som står på kjøkkenet, har store planer om å vise frem kjøkkenet mitt en dag, det er mitt største "problem" hjemme,jeg fordrar det ikke, å føler at det ødelegger så mye av stemninga her, det er så mørkt å dominerende. Men så har jeg en mann som mener at det er galskap å pusse opp ett 4 års gammelt kjøkken. Han syntes kjøkkenet er fint, men er helt enig i at det ikke passer inn... Bearbeider han ofte mot at Lindingø fra IKEA trengs her, så håper på det beste:)
Han mener det er uaktuelt å male det, at det skjelden blir bra da, å jeg er forsåvidt enig...En av bloggene jeg følger, mener å huske det var Det lille ekstra hadde på sin blogg noen herlige muffinsformer!:) Jeg fant de på min favorittinteriørbutik her i byen, å jeg tok de i bruk som telyseholdere:)Her er mitt siste kupp, syntes det var så søtt:) Ett bevis på at jeg forandrer stilen min,før hadde jeg syntes det var grusomt,hatet prikker før,ville ikke ha Rosa, men ja... Bildet taler vel for seg,hehe:)

Denne bilderamma var en sånn ting jeg aldri hadde klart å glemme, så den måtte bare bli min:)

Står nå på mitt kjære skatoll, håper og tror at den skal komme på veggen snart, men står egentlig fint der den står akkurat nå:)

Har en knaggrekke i same serien,så venter bare på at mannen skal orke å ta seg bryet å sette opp de to skruene, er jo en jobb som trenger noen dager(les uker) forberedelse. Jeg er ikke akkurat handy woman på sånne ting, å kløner det som oftest til, så foretrekker at han gjør det:)


Sååå i dag kommer det jeg har vente på lenge, bilder kommer i kveld!:D Dere som har fulgt meg litt,vet nok hva som endelig er på tur inn døra,ja for mannen er å henter den nå!:D

Disse to søte putene skal få pryde den i allefall!:) Føler meg som ett barn på julaften akkurat nå!


Har store planer om å vise dere kjøkkenet mitt,soverommene( som skal pusses opp, er ikke særlig fornøyd med de nå!:/) og loftsgangen i løpet av uka!:)

For jeg trenger litt hjelp til fargevalg på vegger og sånn!:)

post signature

8 kommentarer:

Jannes lille sted sa...

Hei:)
Så utrolig koselig blogg du har. Masse fine bilder av noe som ser ut som et vakkert hjem:)

Nydelige rosa detaljer i interiøret ditt for tida. De små rosa muffinsformene er bare nydelige. Aner du hvor man kan få tak i slike?

Klem Janne Merethe

Hulda sa...

Så flott kjøkkenbord. Likte så godt skatollet i bakgrunnen også. Mye lekkert hos deg. :)

Bjørg sa...

Rosa er jo kjempefint då:) Passer fint inn i den koslege heimen din :)
Og gjett om du kjem til å elske den nye sofaen din! Eg har ektorp sjølv, kjempeglad i den:)
Kjekt at du ville vere med på Give awayen min :)

Klem

helene sa...

Er fort gjort å bli hekta på rosa altså! Mye fint på bildene her ja!!
Kjenner til den med x antall dager og uker som mennene trenger for å skru ett par skruer!!!
Ha en fin kveld!

Anette (Hvit Romantikk) sa...

Så mye nydelig ! ♥ Likte spesielt godt serviettholderen din og bilderammen. ♥ Og jeg er også veldig fan av rosa ! :)

Natti natt vennen, sov godt ! ♥

Klem Anette

åshilds villa sa...

hei..å gratulere så masse med ny sofa,syns det blei nydeli...heldie du..takk for koseli besøk på bloggen min..klemm åshild

Villa Klaraberg sa...

Det er slik det begynner Kristina..i det små...hehe...jeg ser du er på glid i en rosa retning. Kjempefine bilder, lekker sofagruppe også! Jeg er veldig glad i rosa selv og bruker fargen ganske så mye i feriehuset vårt. Ha en kjempefin helg! Klem fra Jorunn

Anonym sa...

Hvorfor ikke bafre få frontene lakket hos en billakkerer?
Kan umuli bli så dyrt, og med bra resultat;)